Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kép

" Babát várok" címmel állapotosságra való felkészülés tanfolyam indul!

A tanfolyamot a 0-25. hétig ajánlom a kismamáknak.

A tanfolyam célja hogy megismertesse a gyermekvárás elején lévő kismamákkal, hogy mire számíthatnak a 40 hét folyamán. Megbeszéljük a kihordás anatómiáját, a testi elváltozásokat, a baba méhen belüli fejlődését, a helyes táplálkozást, és minden olyan kérdést, ami a terhességgel kapcsolatosan felmerül.

Sokakban merülnek fel a következő kérdések: " Vajon normális méretű és súlyú most a babám?", " Festhetem a hajamat?", " Mennyit lehetek napon?", " Elmehetek nyaralni?", " Fürödhetek a tengerben?", " Mit vehetek be ha fáj a fejem?", " Ihatok ünnepnapon egy pohár bort?", " Hordhatok magassarkút?", " Mit csináljak hogy ne hízzak el?", " Meddig dolgozhatok?", " Mit tegyek ha ég a gyomrom?", " Élhetek szexuális életet?", " Milyen hatással van a babára az Én allergiám?......és még ezeken kívül rengeteg kérdés merül fel, amelyekre a tanfolyam alatt választ kapnak a kismamák hogy ne aggodalommal tele várják a szülést és a baba érkezését.

A tanfolyam elvégzésével a kismama minden betöltött hetét úgy éli meg hogy tudja mi történik az Ő szervezetével és a babáéval, mit tehet és mit ne tegyen a baba egészséges fejlődése érdekében, ezáltal magbiztos kismamaként élheti meg az állapotoság szépségét.

Kép

A tanfolyam 5 alkalmas, melyet heti egyszeri alkalommal 5 héten keresztül tartok Újpesten.

Ára: 14.000Ft, mely a tanfolyam első napján egyben fizetendő.

A tanfolyamok folyamatosan indulnak.

Érdeklődni, jelentkezni a sozo@enternet.hu e-mail címen vagy a 0630 462 3168-as telefonszámon lehet.

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.