Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kép

"Érkezel" című szülésre felkészítő tanfolyam indul!

A tanfolyamot elsősorban a 25. hetüket betöltött kismamáknak ajánlom.

A tanfolyamon résztvevő kismamákkal családias, barátságos környezetben beszélgetünk az állapotosság utolsó heteiről, napjairól, a szülés anatómiájáról,a szülés menetéről, a kórházi körülményekről, a szülőszobáról, az alternatív szülési módokról, az esetleges gátmetszésről, császármetszésről, a fájdalmak csillapításáról, a legtöbbször előforduló esetleges komplikációkról, a szoptatásról, az esetleges besárgulásról, az első otthoni napokról, a babagondozásról, a test-lélek egyensúlyának szülés előtti, közbeni és utáni fenntartásáról. Beszélgetünk a szülés utáni helyes táplálkozásról és mindenről, ami a kismamákban felmerül. A tanfolyam alatt mindenki minden kérdését felteheti, segítek az aggodalmakat és félelmeket eloszlatni.

A tanfolyam elvégzése után felkészülten, magabiztosan, félelmek nélkül várhatja születendő gyermekét!

Kép

A tanfolyam 8 alkalmas, melyet 8 héten keresztül heti 1 alkalommal tartok Újpesten.

Ára: 16.000Ft  A díj alkalmanként is fizethető ( 2000Ft/alk. ), de a szülésre való felkészülés érdekében mind a 8 alkalmon való részvétel javasolt!

Érdeklődni, jelentkezni e-mailben a sozo@eneternet.hu címen,  vagy a 0630 4623168-as telefonszámon lehet. A tanfolyamok folyamatosan indulnak.

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.